Dermanet
FR NL
Website van de Belgische BeroepsVereniging voor Dermatologie en Venerologie

Lidgeld 2022

Blijf/word lid van de Koninklijke Belgische Vereniging voor Dermatologie en Venerologie (KBVDV) en de Beroepsvereniging der Belgische Dermatologen en Venerologen (BBVDV) en geniet tal van voordelen.

Datum van publicatie: 26/02/2022

Lidgeld

  • Aktieve dermatoloog  : 250 € 
  • Dermatoloog in het buitenland of gepensioneerd : 50 €
  • Assistent in opleiding of een eerstejaars specialist : 0 €

Meer informatie voor nieuwe leden, dermatologen in opleiding, gepensioneerde leden en dermatologen in het buitenland.

Gepensioneerde dermatologen en dermatologen in het buitenland kunnen in contact blijven met de verenigingen via een verlaagd lidgeld van 50 €.

 

Indien u uw opleiding hebt beëindigd in 2021 en u zich in 2022  lid maakt, hoeft u in 2022 geen lidgeld te betalen.

 

Dermatologen in opleiding hebben vrije toegang tot de website. Na de erkenning als dermatoloog wordt men niet automatisch lid van onze verenigingen.

Indien u lid wenst te worden vragen wij u het online formulier in te vullen. Na goedkeuring van uw lidmaatschapsaanvraag op de Algemene Vergadering bent u lid van de KBVDV.

 

Voordelen lidmaatschap

Word nu lid van de Koninklijke Belgische Vereniging voor Dermatologie en Venerologie (KBVDV) en de Beroepsvereniging der Belgische Dermatologen en Venerologen (BBDV) en geniet van tal van voordelen.

 

1. Toegang tot alle relevante informatie

Krijg toegang tot het 'members only' gedeelte van deze site en tot de website  van KBVDV  Daarnaast ontvang je regelmatig newsletters met relevante informatie over de uitoefening van ons beroep.

 

2. Voordelig naar de Belgian Dermatology Days

Geniet van een sterk verlaagd tarief voor je inschrijving op ons jaarlijks congres Belgian Dermatology days.

 

3. Blijf op de hoogte: opleidingen, webinars en extra's

Als vereniging organiseren we tal van evenementen en opleidingen voor onze leden. Zo ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws binnen ons vakgebied. Bovendien krijg je korting op de website van contactallergie (met oa. allergenenlijsten).

 

4. Burgelijke aansprakelijkheid beroep

Sluit als lid een polis burgerlijke aansprakelijkheid beroep (speciaal ontwikkeld voor onze discipline) af aan zeer gunstige voorwaarden.

 

 

 

Nieuw lid worden

 

Lidmaatschap hernieuwen