Dermanet
FR NL

 

Deze website werd verwezenlijkt door de 'Belgische BeroepsVereniging van Dermatologie en Venerologie (BBVDV).

 

Deze website is verbonden met de site van haar partner, de Koninklijke Belgische Vereniging voor Dermatologie en Venerologie (KBVDV)

 

U kan er een 'patiëntenhoek' vinden, waarmee u gemakkelijk een dermatoloog in uw buurt kunt opzoeken (op voorwaarde dat hij/zij heeft ingestemd met de verspreiding van zijn/haar  contactgegevens), alsook informatie over belangrijke huidaandoeningen en links naar interessante websites.

 

Deze site bevat ook informatie waarvan de inhoud alleen is gereserveerd voor dermatologen die lid zijn van onze verenigingen.

 

Log in om toegang te krijgen (Lid ruimte rechts boven)

 

 

 

Word nu lid van

de Koninklijke Belgische Vereniging voor Dermatologie en Venerologie (KBVDV)

&

de Beroepsvereniging der Belgische Dermatologen en Venerologen (BBDV)

 

Hier klikken

 

ACCREDITERING

GOED NIEUWS

U mag uw dossier onvolledig indienen.

Lees verder

Nieuws

COVID-19 - Kaap van half miljoen coronabesmettingen overschreden [09/11/2020]

COVID-19 - Kaap van half miljoen coronabesmettingen overschreden

Meer dan een half miljoen mensen in ons land hebben reeds positief getest op het coronavirus, zo blijkt maandag uit de voorlopige cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano. Het virus maakte in ons land intussen ook reeds meer dan 13.000 dodelijke slachtoffers.

Nood aan een efficiënte aanpak onder leiding van de hoofdarts [02/11/2020]

Nood aan een efficiënte aanpak onder leiding van de hoofdarts

Nood aan een efficiënte aanpak onder leiding van de hoofdarts om in een ziekenhuis de dreigende schaarste aan middelen door de COVID-19-pandemie op te vangen.

Dit advies is uitgebracht op een ogenblik dat de coronacijfers een hoogtepunt bereiken zodat de capaciteit aan ziekenhuisbedden onder druk komt te staan en er schaarste dreigt zowel aan mankracht als aan ondersteunende middelen. Hierdoor dreigen patiënten die ernstig ziek zijn en dringende zorg nodig hebben aan een kwaliteitsvolle dienstverlening te ontlopen.

 

Artsen mogen reguliere zorg blijven aanbieden [01/11/2020]

Artsen mogen reguliere zorg blijven aanbieden

Vrijdag maakte het Overlegcomité nieuwe, strengere maatregelen bekend in de strijd tegen Covid-19. BVAS is tevreden dat artsen binnen en buiten het ziekenhuis reguliere zorg aan hun patiënten kunnen blijven aanbieden. In tegenstelling tot de eerste lockdown eerder dit jaar mogen ze nu dus ook patiënten met niet-dringende zorgvragen op consultatie blijven ontvangen.

Alle nieuws

Naar uw agenda

Data Evenement Plaats / Tijd
19/11, 15/12/2020
28/01, 22/04 en 10/06/21
Brusselse Sociëteit voor Dermatologie 2020-2021 2020 Virtuele vergaderingen

Dermatologie verenigingen

SRBDV
De Beroepsvereniging der Belgische Dermatologen en Venerologen bevordert de bekendheid van de specialiteit der dermato-venerologie en verdedigt de beroepsbelangen van haar leden.

De KBVDV is een vereniging van dermatologen ter bevordering van de studie van de huid en haar vele ziekten. Zijn missie is: Maximum Skin Health for All!
BADO
BCD
BCEDG
BDG
BLG
BSPD

Meer informatie over de andere Belgische dermatologische verenigingen